Disclaimer

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Reflexation, Praktijk voor Reflexologie en Wellness¬†en verschillende Additieven Therapie?´n van Mirjam Vermeulen is het niet toegestaan, informatie,¬†beeldmateriaal en foto’s die verstrekt worden via www.reflexation.nl op enigerlei wijze te reproduceren of te¬†vermenigvuldigen.

Disclaimer

Reflexation, Praktijk voor Reflexologie en Wellness en verschillende Additieven Therapie?´n van Mirjam¬†Vermeulen besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van het op haar website¬†gepubliceerde. Desondanks kan het voorkomen dat zich kleine onvolkomenheden voordoen. Aan de inhoud van¬†het gepubliceerde kunnen geen rechten worden ontleend. Reflexation, Praktijk voor Reflexologie en Wellness¬†en verschillende Additieven Therapie?´n van Mirjam Vermeulen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg¬†van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet¬†alsmede technische storingen.

Links naar websites van derde partijen

De links op deze website, welke naar websites van derde partijen leiden, staan niet onder controle van¬†Reflexation, Praktijk voor Reflexologie en Wellness en verschillende Additieven Therapie?´n van Mirjam¬†Vermeulen. Zij is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden. Het¬†beschikbaar stellen van websites van derden wordt door Reflexation, Praktijk voor Reflexologie en Wellness¬†en verschillende Additieven Therapie?´n van Mirjam Vermeulen gezien als een service en niet als een vereiste.

Contact

Indien u vragen of problemen heeft, dan kunt u contact opnemen met Reflexation via info@reflexation.nl. Daarnaast kunt u ons ook berichten over mogelijke onjuistheden en onvolledigheden op onze website.