Over Mirjam Vermeulen

Mirjam Ik ben Mirjam Vermeulen, op dit moment 54 jaar, getrouwd en 2 kinderen van nu 27 en 29 jaar. Net als ieder ander wijzer geworden door de strubbelingen van het leven. En daardoor mijn weg proberen te vinden door me ook op het spirituele gebied verder te verdiepen zonder zweverig te worden.

Op mijn weg ben ik me gaan verdiepen in o.a. Reiki, wat mezelf veel rust en inzicht gaf. En verder kwam ik erachter dat ik het heel prettig vond om voor de medemens meer te kunnen betekenen. Daardoor ben ik de volgende cursussen en workshops gaan volgen: Shiatsu, Intuïtieve massage, Chi Neng, Klassieke massage, aromatherapie.

Om me toch verder te gaan verdiepen ben ik bij de ANZN een HBO beroepsopleiding gaan volgen van Reflexzonetherapie. Deze opleiding duurde 4 jaar en in 2010 heb ik die dan ook succesvol afgerond. Tevens heb ik me aangesloten bij de VNRT en bij de RBNG, groepsverenigingen en een stichting die controleert of je een erkende therapeut bent en blijft. Door de verplichte bijscholingen kun je dan zeker zijn dat je bij een goede therapeut terecht komt waarbij je ook vergoedingen krijgt bij je desbetreffende zorgverzekering. (Mits je daarvoor bent verzekerd). U heeft geen verwijzing nodig van de huisarts.

Met deze rugzak vol informatie, levenservaring en een stukje ervaringsdeskundigheid heb ik mijn eigen manier van behandelen gevonden. De praktijk zit op de 1ste verdieping van ons woonhuis en daar kunt u zich laten behandelen voor een Reflexzonetherapie, Reiki, massage of andere Additieven therapie.

In de toekomst zal ik me zeker blijven bijscholen om nog meer deskundigheid te kunnen blijven bieden.

Ik hoop u eens in de praktijk te kunnen ontmoeten tot dan.