Over Mirjam Vermeulen

Mirjam Ik ben Mirjam Vermeulen, op dit moment 57 jaar, getrouwd en ik heb 2 kinderen van nu 31 en 33 jaar. Net als ieder ander wijzer geworden door de strubbelingen van het leven. En daardoor mijn weg proberen te vinden door me op het natuurgeneeskundige en ook op het spirituele gebied verder te verdiepen zonder zweverig te worden.

Op mijn weg ben ik me gaan verdiepen in o.a. Reiki, wat mezelf veel rust en inzicht gaf. Verder kwam ik erachter dat ik het heel prettig vond om voor de medemens meer te kunnen betekenen. Daardoor ben ik de volgende cursussen en workshops gaan volgen: Shiatsu, Intuïtieve massage, Chi Neng, Klassieke massage en aromatherapie.

Om me nog verder te gaan verdiepen ben ik bij de ANZN een HBO beroepsopleiding gaan volgen voor Reflexzonetherapie. Deze opleiding duurde 4 jaar en in 2010 heb ik die dan ook succesvol afgerond. Tevens heb ik me aangesloten bij de VNRT en bij de RBNG, groepsverenigingen en een stichting die controleert of je een erkende therapeut bent en blijft. Door de verplichte bijscholingen kun je dan zeker zijn dat je bij een goede therapeut terecht komt waarbij je ook eventuele vergoedingen krijgt bij je desbetreffende zorgverzekering (mits je daarvoor bent verzekerd). Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts.

In de verdere loop van de jaren ben ik nog door gaan studeren en dat zal waarschijnlijk nooit meer stoppen, o.a. Pedicure, Guasha, Bachbloesem remedies en Schussler celzouten therapie, dit zijn mooie en geweldige aanvullingen en ondersteuning op mijn behandelingen die ik ook vaak als combinatie aanbied (mocht u meer willen weten over de scholingen, het complete overzicht van alle (bij)scholingen vind u op de site).

Met deze rugzak vol informatie, levenservaring en een stukje ervaringsdeskundigheid heb ik mijn eigen manier van behandelen gevonden. En ik zie ook dat de cliënten met een ontspannen, fijn en verlicht gevoel weer naar huis gaan.

De praktijk zit op de 1ste verdieping van ons woonhuis en daar kun je jezelf laten behandelen voor een Reflexzonetherapie, Reiki, massage of andere aanvullende therapie. Ook is het nu mogelijk om per mail een Bachbloesem remedie of Celzouten aan te vragen, voor als het heel lastig is om tijdens openingstijden af te spreken.

In de toekomst zal ik me zeker blijven bijscholen om nog meer deskundigheid te kunnen blijven bieden.

Ik hoop je eens te ontmoeten in mijn praktijk, tot ziens!